2018-07-14 23:27:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - drámai beállítottsága tiszteletet ébreszt másokban

Napi horoszkóp július 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Szakmai karriere, úgy ahogy van abban a formában nem vihető tovább, az ön ellen tornyosuló méltánytalanságok arra késztetik önt, hogy lassan kihúzódjon a képből. Olyan pályát kell választania, amely jobban megfelel valódi természetének. Ez a mai morfondírozásának tárgya.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Mindenféle kapcsolata kedvezően alakul a mai nap folyamán, különösen a szoros társkapcsolatok és barátságok, akár üzleti, akár személyes vonalon. Sokat tanulhat ma önmagáról és a nagyvilágról az önhöz közel állók révén.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Valószínűleg most nagyon jó egészségnek örvend, és jól is érzi magát a bőrében. Nagylelkűségét mások szolgálatába állítja, derűs optimizmust sugározva, mindig tudja, hol és mikor van szükség segítségre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Párkapcsolata felett gomolyfelhők gyülekeznek, már régóta tudja, milyen veszélyes saját magát és akaratát teljesen alárendelni egy másik embernek. Ön is tekintse egyenrangúnak a másikat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az ön érzelmeinek intenzitása, drámai beállítottsága tiszteletet ébreszt másokban vagy éppen nyomasztóan hathat rájuk. A mai nap a hatalom kérdéseit veti fel, ha visszaél az erejével, igen könnyen olyan személyekkel találja magát szemben, akik hatalmi pozícióban vannak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön uralkodó planétája, a Merkúr ma az ön tizenkettedik sorsterületén halad át, hajlamos lesz a mai nap folyamán mindent magában tartani. Senki sem kényszeríti önt, hogy a rossz emlékeken bánkódjon, vagy hogy a jövővel kapcsolatos aggodalmain rágódjon. Az elme, olyan, mint egy tévé készülék, más csatornák közül is lehet választani...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha ma képtelen igazán teljes szívvel másokat szolgálni, akkor inkább ne tegyen semmit, ha csak valamilyen ellenszolgáltatás reményében cselekszik, nem lesz igazán nyugta. Titkos szerelem is kibontakozhat a mai nap folyamán, hiszen Vénusz az ön tizenkettedik sorsterületét látogatja meg.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön nem kevés eredménnyel igen sok energiát fordít lakásának berendezésére, csinosítására. Ma nyughatatlansága hasznos lehet, ha azt például barkácsolásban vezeti le, vagy valamely más kézzel végzett munkában, ami hozzájárul lakása komfortosabbá tételéhez.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az ön fegyvere a szó, ma írásban és szóban is erőteljesen képes kifejezni magát. Azonban hajlamos élesen kritizálni a környezetét vagy mindent felfedni, ami az ön körül lévők hibája.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma ön kész a konfliktusra, ha valami biztonságát fenyegeti. Van elég akarata a céljai megvalósításához. Úgy gondolja, a pénz hatalmat és erőt is jelent az ön számára.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem alkalmas a mai nap, hogy spekulációs ügyletekbe fektesse a pénzét. Realitásérzéke ma nem áll a helyzet magaslatán és könnyen becsaphatják önt. Ne engedje magát belerángatni pénzcsináló akciókba, mert némi veszteség érheti.


Halak: II. 19. - III. 20.
Rövid utazásra kerülhet sor ma, látszólag váratlan jelleggel. Minden irányból új információk áradnak ma ön felé, mindenféle újdonság érdekelni fogja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: